Ib Hungaria Kft.

Köszöntjük Önt Weboldalunkon!

Kik vagyunk

Több mint 42 éve tevékenykedem az építőipari gépeg területén, melyből 16 éven át itt, Magyarországon az O&K, a Terex és a New Holland márkaképviseletek felelős vezetői feladatait láttam el.

Jelen időkben meg kell állapítanom, hogy az üzleti életben nem a cégek neveinek, sokkal inkább a mögötte dolgozó embereknek tudhatók be az üzleti sikerek.

Jómagam is erre alapozom kis csapatommal, a 2008 közepétől Csopakon tevékenykedő IB Hungaria Kft.-vel.

Miként a munkában töltött éveim alatt mindig, így most is minden időben igyekszem munkatársaimmal együtt a Kedves Vevők rendelkezésére állni.

"Mikor más abbahagyta, mi akkor kezdjük el!"

A sikeres együttműködés reményében:

Bernd Zehnter ügyvezető

 

 

Egy kis ízelítő a múltból.

 

Mit szeretnénk

Képesített diplomás mérnökként a szakmában eltöltött évek alatt számos problémával volt szerencsém találkozni.

Először csak itt csörög egy kicsit, aztán ott nyikorog, végül pedig már meg sem mozdul.

Az alkatrészellátás területén az IB Hungaria Kft. az én műszaki vezetésemmel valami egészen újat akar. Partnerünk ebben a dortmundi testvércégünk, az IB Deutschland GmbH.

Mindnyájan jól tudjuk, hogy minden egyes óra, amit a gép alakatrészhiány miatt állni kényszerül, nagyon sokba kerül. Ha ilyen problémája van, hívjon bennünket. Biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk az Ön számára ideális megoldást.

Az év 365 napján személyesen is az Ön rendelkezésére állunk. Ha ügyfeleink elégedettek, mi is azok vagyunk.

Hada Levente műszaki vezető

 

  top ˆ

 

 

Építőgépek

Tekintse meg aktuális géplistánkat,kotrógép minden változatban homlokrakodó, kompaktrakodó, kotrórakodó, úthenger, dömper, gréder ....stb.!

Tovább »

Alkatrészek

Minőség, ár és gyorsaság a meghatározó tényezői az optimális alkatrész szolgáltatásnak. Hibás, álló gépekkel az ember nem tudja a pontos határidőt tartani...

Tovább »

Szerelékek

Minden géphez nagy számú lehetőség tartozik, ami a gépet igazán érdekessé teszi és ez azt eredményezi, hogy a géppel

"pénzt lehet keresni"!

Tovább »

Gordini szerelvények

Az IB Hungaria Kft. bemutatja a Gordini szerelvények széles skáláját kompaktrakodógépekhez, homlokrakodókhoz, teleszkópos rakodókhoz és minikotrókhoz

Tovább »

® NetStilus | PHP-MySQL: cidalain | Copyright * IB Hungaria Kft. * 2008 - 2022

Admin

Bezárás

IB Hungaria Kft. Web Site

Üdvözöljük az IB HUNGARIA KFT. honlapján! Cégünk Új és használt építőgépek, bérelhető építőgépek, építőgépek és alkatrészeik forgalmazásával foglalkozik.

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet:

Új építőgépek, használt építőgépek, bérelhető építőgépek, építőgépek alkatrészei, alkatrészeik forgalmazása, használt haszongép, haszongépek, új haszongép, eladó használtgép, használtgépek forgalmazása, DoColor emelőhevederek és emelőszalagok, DoForce emelőgyűrük, DoZurr rakományrögzítők, Powerlash rögzítőláncok, DoAs drótköteles emelők, DoKett láncos emelők, DoLast emeléstechnikai eszközök, Dolezych termékskála, alkatrészellátás, építőgépek alkatrészellátása, alakatrészhiány, alkatrészbeszerzés, alkatrészek beszerzése

Címsorszöveg: • IB HUNGARIA KFT. • CSOPAK | Új és használt építőgépek, bérelhető építőgépek, építőgépek és alkatrészeik forgalmazása

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezárás

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezárás

Cidalain

Dinamikus weboldalak készítése. Az oldalon megjelenő információk adatbázisba rendezése. Lehetőség van egyedi tartalomkezelő beépítésére, mely segítségével Ön egyszerűen változtathatja oldalának tartalmát, pl folyamatosan írhat híreket a főoldalra, termékeit naprakészen tarthatja, képeket tölthet fel a galériába, stb.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk, írjon üzenetet az alábbi űrlap segítségével.

Web: www.cidalain.uw.hu